Cosmetische behandelingen

Geef uw schoonheid een boost en ga zichtbare veroudering tegen. Dokter Paul van der Lee helpt u daar graag een handje bij. Eens per drie maanden is Paul bij ons in de salon een dag aanwezig voor het uitvoeren van cosmetische behandelingen. 

14 juni is Paul weer de hele dag aanwezig in onze salon!
Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken
of app Sheila: 0685217196 of Nisrine: 0625070595

Wat houdt een cosmetische behandeling in 

Cosmetische geneeskunde richt zich vooral op het terugdringen van kenmerken die horen bij de veroudering. Voorbeelden van cosmetische behandelingen zijn fillers, botox en RRS Eyes behandelingen.

 

Dokter Paul vindt natuurlijke verhoudingen, symmetrie en huidverbetering het allerbelangrijkste. Samen met u kijkt hij naar uw wensen en zal hij u altijd voorzien van eerlijk en passend advies binnen de grenzen van zijn deskundigheid. Samen bekijken, samen beslissen, met als resultaat maatwerk passend bij u. 

Waarom wel of niet

Gelukkig is het taboe op cosmetische geneeskunde verdwenen. Het is toch immers heel logisch dat als we om ons lichaam en ons uiterlijk geven dat we dan graag mooi oud worden?!. Dit geldt overigens niet alleen voor vrouwen. Ook mannen worden graag mooi oud. U hoeft niet te voldoen aan andermans schoonheidsidealen. Maar wel aan die van u, dus dat is waar Paul met jou naar opzoek gaat. 

Sommige behandelingen kun je beter niet uitvoeren wanneer u last heeft van infecties in het te behandelen gebied, u zwanger bent of borstvoeding geeft, als u jonger bent dan 18 jaar en bij bepaalde allergieën. Twijfelt u en wilt u advies? Neem dan contact met ons op. 

Profhilo

Wat is het

Created with Sketch.

Profhilo  is een anti-aging behandeling met puur, vegan hyaluronzuur gemaakt zonder chemische toevoegingen. Hyaluronzuur is een natuurlijk, in het lichaam voorkomende stof, die als filler wordt gebruikt om rimpels te vullen of om volumeverlies te corrigeren. De hoeveelheid natuurlijk hyaluron in onze huid vermindert naarmate we ouder worden. De huid wordt droger, verslapt en gaat rimpels, fijne lijntjes en plooien vormen. 

De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. 

De huid wordt weer stevig en gezond,  zonder dat het gezicht een andere vorm krijgt.

De behandelingen zijn niet-chirurgisch, vergen een minimale hersteltijd en geven meteen mooi natuurlijk uitziende resultaten.

Wat kun je behandelen met Profhilo? 

Created with Sketch.
 • Hydrateren, verjongen en voller maken van de huid
 • De diepte van plooien verminderen, zoals bij de neus/ lippenplooi.
 • Volumeverlies bij de slapen en het effect hiervan op de rest van het gezicht tegengaan.
 • Verbeteren en verstevigen van de huid
 • Herstel van volumeverlies
 • Verslapping van de hals en decolleté: 


Hoe werkt de behandeling

Created with Sketch.

Natuurlijk is het afhankelijk van welk gebied u wilt laten doen en wat het gewenste resultaat is, hoe een behandeling werkt. We geven u een voorbeeld: kiest u ervoor om een behandeling van het gezicht te laten doen, dan wordt 2 ml hyaluronzuur op 10 gebieden geïnjecteerd. Het hyaluronzuur verspreid zich gelijkmatig onder de huid. Zo worden alle plekken van het gezicht met slechts 10 injecties bereikt met het meest optimale resultaat. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein.

Hoelang is het resultaat zichtbaar? Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van de conditie van de huid. Er wordt geadviseerd om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. 

viscoderm

Wat is het

Created with Sketch.

De Viscoderm Hydrobooster is een huidbooster die dynamische rimpels (dit zijn rimpels die ontstaan bij mimiek), verzacht zonder gebruik te maken van botox.  Het verbetert de huidstructuur, vergroot de huidelasticiteit en laat de huid stralen. Bovendien is Viscoderm uitermate geschikte voor het behandelen van acne littekens.

De Viscoderm bevat een puur, gestabiliseerde hyaluronzuur dat heel zacht en elastisch is. Hierdoor is het zeer geschikt om te gebruiken op plaatsen in het gezicht waar veel beweging is. Het is uniek in zijn mogelijkheden om de huid als het ware te 'stretchen' op de plaats waar de rimpeltjes gevormd worden die door expressie en spieractiviteit ontstaan. Het geeft de huid een langdurige en diepe hydratatie.


Een Viscoderm behandeling is een goed alternatief voor botox als je volledige bewegelijkheid van de gelaatsspieren wilt behouden of gewoon geen botox wilt gebruiken.

Welke gebieden kun je behandelen? 

Created with Sketch.
 • Rond de ogen
 • Voorhoofd
 • Rond de mond 
 • Hals
 • Decolleté
 • Bovenarmen
 • Handen
 • Onderbuik

Hoe werkt de behandeling

Created with Sketch.

U wordt behandeld met een reeks vrijwel pijnloze micro-injecties. Een gemiddelde behandeling duurt 30 minuten 

RRS eyes

Wat is het

Created with Sketch.

RRS Eyes gaat door middel van een injectievloeistof wallen of donkere kringen rond uw ogen tegen en helpt u aan een frissere blik. Ook verbetert het fijne lijntjes rondom de ogen en de oogcontouren.

De ingrediënten in RRS HA Eyes behandeling zijn zo samengesteld dat het pigmentvorming onderdrukt, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt. Door deze behandeling nemen de vochtwallen en donkere kringen onder je ogen af. Na afloop ziet u er dus minder moe uit. 

Wat doet een RRS behandeling precies? 

Created with Sketch.
 • Maakt de huid onder de ogen lichter
 • Bevordert de afvoer van overtollig lymfevocht (vochtwallen)
 • Zorgt voor een betere doorbloeding
 • Verbetert de spanning en permeabiliteit van vaatwand
 • Bevordert afbraak van vetcellen
 • Remt de pigmentaanmaak af


Hoe werkt de behandeling

Created with Sketch.

RRS HA Eyes wordt toegediend door middel van injecties. Het voordeel hiervan ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in de huid wordt aangebracht, waardoor het resultaat sneller zichtbaar is. 

Gemiddeld wordt een serie van 4 behandelingen geadviseerd, met een interval van twee weken. Voor sommigen is 1 behandeling al voldoende, omdat zij er voor een periode minder moe uit zullen zien. Wat voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw huidtype en wordt met Dokter Paul besproken. 


Saypha Hyaluronzuur fillers


Wat is het

Created with Sketch.

Net als bij de Profhilo wordt hier met hyalonzuur gewerkt.  Dit is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. De Saypha fillers bevatten zuiver, vegan hyaluronzuur die gemaakt is door bio-fermentatie. Een groot voordeel is dat allergische reacties zo goed als uitgesloten zijn. De Saypha dyulonzuur fillers zorgen ervoor dat er veel vocht wordt vastgehouden, waardoor uw huid stevig en flexibel blijft. Deze fillers kunnen dus de tekenen van veroudering tegengaan en u er jong en mooi uit laten zien. 

De behandelingen zijn niet -chirurgisch, hebben een minimale hersteltijd en geven meteen natuurlijk uitziende resultaten. 

Wat kun je behandelen met deze fillers? 

Created with Sketch.
 • Lippen, voormeer lipvolume en lipcontouren
 • Neus (Lippenplooi): om de diepte van plooien te verminderen.
 • Rimpels en huidplooien corrigeren
 • Volumeverlies van je huid herstellen
 • Elasticiteit en teint van de huid verbeteren
 • Hydrateren, jonger en voller maken van de huid
 • Slapen: volumeverlies in dit gebied herstellen en het effect hiervan op de rest van het gezicht


Hoe werkt de behandeling

Created with Sketch.

Een serie van 4 behandelingen met een interval van 2 weken is doorgaans voldoende voor het langdurig opfrissen van het gebied rondom uw ogen. Welke kuur voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw huidtype en wordt in overleg met Paul afgesproken.

Bocouture (botox)


Wat is het

Created with Sketch.

Botuline toxine type A, ook botox genoemd, is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de lijntjes die ontstaan bij mimiek, om ze te ontspannen of stil te leggen. Hierdoor worden kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdlijnen beperkt en wordt veroudering tegengegaan.   

Wat zijn de behandelgebieden? 

Created with Sketch.
 • Fronslijnen
 • Voorhoofdslijnen
 • Kraaienpootje
 • Wenkbrauwen: om deze een lift te geven
 • Kin: het vervagen van lijntjes op de kin
 • Neus (Lippenplooi): ter vervaging van ‘Bunny Lines’


Hoe werkt de behandeling

Created with Sketch.

Een bocouture behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Dokter Paul zal u vragen een aantal mimiekbewegingen te maken, zodat hij de te behandelen spieren kan lokaliseren. Vervolgens wordt de oplossing geïnjecteerd door middel van een hele fijne naald. Dit kan licht pijnlijk / ongemakkelijk zijn. 

Effecten van de behandeling zijn meestal zichtbaar na 2 tot 5 dagen (met een maximun van 2 weken) na de behandeling. Gemiddeld houden de effecten 3 tot 4 maanden aan. Een herhaalbehandeling is toegestaan na 3 maanden. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om het optimale resultaat te behalen. 

Veel patiënten gaan direct na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Volg hierover echter het advies op van Dokter Paul.

Over Dokter Paul van der LEe

Paul , eigenaar van 'Van der Lee Aesthetics', begon zijn carrière op een intensive care en is via longziekten en klinische geriatrie uiteindelijk gespecialiseerd in de ouderengeneeskunde. Op een later tijdstip is daar een specialisatie in de esthetische geneeskunde bijgekomen. Hij is betrokken, heeft graag aandacht voor zijn patiënten en behandelt onder meer volgens het principe van de “gouden ratio”.

Prijslijst

Profhilo - €250


Viscoderm - €275 per ml

Hyaluronzuur filler  - €275 per ml

RRS Eyes - €125

Bocouture:

1 zone - €125
2 zones - €200
3 zones - €270
Wenkbrauwlift - €50

Wat u moet weten voor uw afspraak

Hygiene en gezondheid

Draag geen make-up voor de afspraak. Bent u ziek, dan kunt u de afspraak verzetten.

Geen behandelingen bij:

 • Koorts/koortslip
 • Griep of hevige verkoudheid
 • Besmettelijke huidziekten
 • Als je zwanger bent
 • Als je borstvoeding geeft


Wees op en transparant over uw voorgeschiedenis. 

Informeer uw arts uitgebreid over uw medische voorgeschiedenis, medicatiegebruik en eerdere cosmetische behandelingen.