Cryolipolyse

Actie!

De eerste plaatsing nu van €175 voor maar €98!

Wat is cryolipolyse

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Het is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en geen hersteltijd!

Tijdens de behandeling wordt vet plaatselijk bevroren, dit zal vervolgens op een natuurlijke manier het lichaam weer verlaten.  Gemiddeld geeft bij ons elke behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. 

Cryolipolyse is niet bedoelt om snel gewicht te verliezen. Het gaat echt om het 'shapen', maar dan wel op een natuurlijke manier. 

Hoe werkt de behandeling

Tijdens de behandeling wordt het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied heel nauwkeurig gekoeld, huidweefsel wordt hier niet bij aangetast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet, waardoor de vetlaag geleidelijk dunner wordt. 

Aan het begin van de behandeling kan het erg koud aanvoelen, maar dit verdwijnt al binnen de eerste tien minuten. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, filmpje kijken of internetten.

Het antwoord op al jouw vragen

Welk apparaat gebruiken wij?

Created with Sketch.

Wij maken gebruik van de MedCos Bod-wizard Duo!  De Body-wizard Duo maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. 

Let op! Er zijn veel verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. Echter zijn er maar een aantal apparaten echt goedgekeurd. 

De Body-wizard Duo is goedgekeurd en is de techniek wetenschappelijk bewezen. Om deze reden hebben wij voor dit apparaat gekozen om mee te werken. 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Created with Sketch.

De Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling is voor bijna iedereen geschikt, zelfs voor sporters die vet op bepaalde 'probleemzones' niet weg krijgen. De behandelingen zijn echter helaas niet geschikt voor iedereen met overgewicht. Gemiddeld genomen geldt een maximum BMI van 30. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Created with Sketch.

Gemiddeld geeft elke MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende cryolipolyse behandelingen ligt een periode van gemiddeld acht tot twaalf weken. De resultaten zullen na een periode van twee tot drie maanden zichtbaar zijn. 

Al drie weken na de MedCos cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal zeker een significant verschil te constateren zijn. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. 

Wat zijn de voordelen van cryolipolyse?

Created with Sketch.

De voordelen van de MedCos Cryolipolyse behandeling:

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
  • De MedCos behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
  • Afslanken waar u maar wilt;
  • Het is effectief!

IS er een herstelperiode na de behandeling?

Created with Sketch.

Omdat de MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling een non- invasieve behadeling is kunnen direct na de cryolipolyse behandeling de dagelijkse activiteiten weer opgepakt worden zoals werk en sport. De Medcos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling duurt ongeveer 1 uur en kan gemakkelijk tijdens de lunchpauze of op een ander handig moment op de dag worden ingepland. 

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Created with Sketch.

Heupen

Buik

Rug

Love handles

Billen

Benen binnenkant -en buitenkant

Knieën

Taille

Maagstreek

Kin/Onderkin

 

Meer informatie over onze cryolipolyse behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de cryolipolyse behandeling inhoudt. Daarom staan we voor u klaar om u meer informatie te geven en al uw vragen te beantwoorden. Maak vrijblijvend een intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen

Eén behandeling cryolipolyse is €175,-. 
Profiteer nu van onze actie en betaal slechts €98,- voor uw eerste behandeling.