Inner beauty: Eqology

Bij SIS Clinics zijn we ervan overtuigd dat een stralende huid altijd van binnenuit begint. 

Onze ervaring heeft geleerd dat onze huidverbeterende behandelingen, zoals LPG, Cryolipolyse en bindweefselmassage (in kortere tijd) een nog mooier resultaat hebben wanneer de basis in orde is. Wij zijn van mening dat een huid die van binnenuit wordt verbeterd, beter reageert op producten en intensieve behandelingen. 

Schoonheid van binnenuit betekent een gezond fundament bouwen door middel van de juiste bouwstenen. 

Wat kun je doen?

Ons advies: eqology

Wij adviseren in onze salon de fullspectrum omega 3 olie van Eqology. Waarom? Iedereen heeft dit vetzuur nodig en het lichaam maakt dit niet zelf aan. Deze olie is hooggedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en de laagste oxidatiewaarde en heeft snel effect. Elke dag een shotje innemen van deze olie heeft grote resultaten op gezondheidsgebied. 

de voordelen

Resultaten die we terugkrijgen van onze klanten: 

- mooiere huid/haar 

- beter slapen 

- beter concentreren 

- betere sportprestaties 

- betere opnamen vitamines/mineralen 

- sterker immuunsysteem 

- minder stemmingswisselingen

Hoe gaan we te werk?

In onze salon kunt u uw celdoorlaatbaarheid laten meten.Tevens zien we ook hoeveel slechte vetten en goede vetten u in uw lichaam hebt. Dit is de vetzuurbalans. Deze moet in evenwicht zijn waardoor het lichaam optimaal kan functioneren in combinatie met de celdoorlaatbaarheid. 

Na een half jaartje kunt u bij ons weer een test laten doen voor de 2e meting. U zult versteld staan hoe snel uw cellen verbetert zijn. 

Hoe werkt ons lichaam

Ons lichaam bestaat uit meer dan 200 verschillende soorten cellen en deze moeten met elkaar kunnen communiceren om de lichaamsprocessen goed te kunnen laten verlopen. 

Het allerbelangrijkste voor een gezonde huid en lichaam is dus om als eerste uw cellen gezond te maken want alles wat er in uw lichaam gebeurt ontstaat in de cel. De energie wordt ook in de cel gemaakt. 

Dat wil zeggen; alle vitamine, mineralen en voedingsstoffen moeten helemaal worden opgenomen in de cel en alle afvalstoffen moeten uit de cel verwijdert worden. De cel moet dus eerst helemaal openstaan om afvalstoffen af te kunnen voeren en te kunnen detoxen. Zit de cel half dicht dan verplaatsen de afvalstoffen alleen maar tijdens de behandeling, terwijl we willen dat deze afgevoerd worden uit het lichaam. 

Over de omega 3

De omega-3 olie bestaat uit DHA- en EPA-concentraten van kabeljauw gevist door visserijen in de Noordelijke IJszee. Het is afkomstig uit de duurzame MSC gecertificeerde Pharma Marine.  

De grondstof uit kabeljauw is al eeuwen een belangrijke bron van omega-3.  De kop en de lever van de kabeljauw zijn zeer vet en bevatten veel omega-3. De productiefaciliteit is gericht op duurzaamheid en de bescherming van de visstand.  Pharma Marine werkt samen met de vissers om 100% van de gevangen vis te gebruiken.