LPG ENDERMELOGIE

Wat is LPG endermologie?

LPG® endermologie is een 100 % natuurlijke manier om de slapende cellen in onze huid opnieuw te activeren en op deze manier onethische tekenen tegen te gaan. Zoals rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, etc.

De cellen worden op een mechanische manier gestimuleerd (endermologie). Deze transformatie werkt van binnenuit, met veel respect voor het weefsel. Dit maakt het mogelijk om het ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Wat wordt er dan precies geactiveerd in de cellen? 
Voor een jongere, stevigere en stralendere huid wordt de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur gereactiveerd. Voor het hervormen en afslanken van het figuur, en het gladstrijken van cellulite wordt de lipolyse versterkt. Vetten worden geactiveerd en omgezet in energie. Bij dit proces wordt de inhoud van de vetcellen afgebroken en via de stofwisseling afgevoerd.

LPG endermologie lichaam

Body endermologie® werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid). De technologie van het endermologie apparaat maakt het mogelijk om rechtstreeks in te werken op de slankheidscellen die aanwezig zijn in onze onderhuid en op de jeugdigheidscellen die aanwezig zijn in onze huid. 

Een body endermologie doet gelijktijdig het volgende voor je lichaam: 

 • Plaatselijke en resistente vetverwijdering;
 • Cellulite gladstrijken;
 • De huid verstevigen;
 • Lichtere benen (het verhelpen van zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten).


Zichtbare resultaten vanaf de 3e sessie. 

LPG endermologie gelaat

Een endermologie gelaat behandeling is als fitness voor de huid. Het reactiveert de natuurlijke synthese van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen. 

Een gelaat endermologie behandeling doet het volgende voor je gezicht: 

 • Rimpels vullen; 
 • Huid verstevigen;
 • Teint verhelderen; 
 • Dubbele kin verwijderen.


Zichtbare resultaten vanaf de 1e sessie. 

Het antwoord op al jouw vragen

Hoe ziet een behandeling eruit?

Created with Sketch.

Na een persoonlijke intake stellen we een behandelingsprogramma op dat is afgestemd op uw doelstellingen. Tijdens de behandeling masseren we op delicate wijze uw hele lichaam of gelaat. Het enige wat u hoeft te doen is zich heerlijk ontspannen.

Voor een perfecte hygiëne en om de kwaliteit van de behandeling te garanderen, is het aan te bevelen een specifiek behandelingspak aan te trekken voor de lichaamsbehandelingen en een persoonlijke  endermologie kit voor het gelaat te gebruiken. Deze kunt u aanschaffen bij ons in de salon.

Welk apparaat gebruiken wij?

Created with Sketch.

Wij maken gebruik van het Cellu M6 Alliance® toestel. Dit apparaat geeft een mechanische massage op het  huidoppervlak, om de slapende cellen op natuurlijke en veilige wijze te stimuleren.

wAT ZIJN DE VOORDELEN VAN lpg?

Created with Sketch.

De behandelingen zijn natuurlijk en pijnloos, met onmiddellijk zichtbare resultaten en zonder bijwerkingen.

Voordelen gezicht: 

 • Rimpels vullen; 
 • Huid verstevigen;
 • Teint verhelderen; 
 • Dubbele kin verwijderen.


Voordelen lichaam: 

 • Plaatselijke en resistente vetverwijdering;
 • Cellulite gladstrijken;
 • De huid verstevigen;
 • Lichtere benen (het verhelpen van zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten).

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Created with Sketch.

Voor een optimale efficiëntie wordt aanbevolen te beginnen met een startfase van meerdere sessies per week gedurende een maand. Daarna is één sessie per maand voldoende om de resultaten te behouden en te
optimaliseren.

Net als sporten worden endermologie®-behandelingen
een deel van uw levensstijl. Een schoonheidsroutine voor het hele jaar door!

Gemiddeld gemeten resultaten:

 • Na 12 sessies: tailleverlies gemeten tot -5,2 cm.
 • Na 3 sessies: 67 % van de vrouwen meldde een versoepeling van de sinaasappelhuid en 71 % van de vrouwen meldde een verbetering van de stevigheid van hun huid.

Meer informatie over onze LPG behandelingen?

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie wilt over onze LPG behandelingen of edat u hier vragen over wil stellen. Daarom staan we voor u klaar om u meer informatie te geven en al uw vragen te beantwoorden. Maak vrijblijvend een intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen

LPG 30 minuten Incl. LPG body €69,95
LPG 60 minuten Incl. LPG body €129,95
LPG 30 minuten Incl. LPG body - 10 ritten (incl. 1 gratis behandeling) €629,50